Babica se hodně ostře pustil do Pohlreicha! Padala slova o mafii!

 Celebrity 
22. června 2017 04:45 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Babica se velmi ostře pustil do svého rivala Zdeňka Pohlreicha! archiv
Když dva dělají totéž, není to vždy totéž! Teď se dokonce do sebe pustili dva kuchaři - Jiří Babica a Zdeněk Pohlreich! Staršího a řekněme zkušenějšího šéfkuchaře nazval bývalý prodavač lyží "mafiánem"!

Babica možná nemůže vystát fakt, že po prvotní slávě, už nemá show v televizi, ale jenom v rádiu a není po něm taková poptávka, jako sice o "vulgárnějším", ale žádanějším Pohlreichovi!

„Kuchařská mafie v čele Pohlreichem, Vaňkem a Poštulkou mě mezi sebe nechtěla pustit. Chtěli to celé ovládnout sami a já jsem se jim tam vetřel,“ řekl pro XTV Xavera Veselého Jiří Babica.

Jen dovysvětlíme, že Roman Vaněk založil Pražský kulinářský institut a je autorem internetového pořadu Peklo na talíři. Vojtěch Poštulka je šéfkuchařem Mamaison Hotelu Imperial Ostrava.

Mezi nejznámější výroky Pohlreicha proti Jiřímu Babicovi zase patří: Vaříte podle Babici? Sejdeme se u lékaře. Pod pláštěm lidovosti servíruje lidem sra*ky!

Jenže Babica mu to vrací, jak může! „K Pohlreichovi na oběd bych nešel. Těstoviny aglio olio za 160 korun jsou přehnané, víme všichni, co v nich je. Jeho urážky jsem vždy nechal vyšumět, je to pod moji úroveň. Kuchařů jako je on, je v ČR asi 150,“ uvádí Babica.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod