Psychicky vyčerpaná dětská hvězda Kudláčková se možná chtěla zabít!

 Celebrity 
22. června 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michaelu Kudláčkovou hledala policie a našla ji v lese! Facebook
Hodně krušné chvíle prožily čtyři dcery bývalé dětské herecké hvězdy Michaely Kudláčkové! Herečka, která si zahrála i v seriálu My všichni školou povinní odešla z domova a hledala ji policie. Chtěla se snad zabít?

Přestože Kudláčková, která se věnuje nadpřirozeným jevům, pomáhá dalším a dokonce v zimě organizovala pátrací akce po zmizelé Míše Muzikářové z Ústí, jí nikdo nepomůže.

„Čelí několika exekucím a je to pro ní složité. Je dost na dně, říkala mi to párkrát. Ani bych se nedivila, kdyby chtěla skončit se životem," prozradila jedna z jejích známých.

Kdysi měla prý Kudláčková problémy s alkoholem. Dnes je její tělesná schránka viditelně pochroumána právě tím, jak žije. Věčně ve stresu, přitom ale dělá ezoteriku, karty, numerologii. Sama si ale nepomůže.

Ničí ji prý dluhy. Proč utekla Kudláčková do lesa, kde ji policie ve středu večer našla, nedělila. 

„Byla nalezena u obce Oseček, odkud byla převezena na obvodní oddělení policie v Poděbradech k podání vysvětlení. Policie odvolala pátrání,“ uvedla policejní mluvčí Petra Potočná.

Možná že Michaela Kudláčková potřebuje odbornou psychiatrickou pomoc. Otázkou je, zda ji využije a zda se jí podaří se z problémů dostat....

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít