Těšte se na Matonni koktejl festival! Míchat drinky přijde i Leoš Mareš!

 Celebrity 
16. června 2017 04:00 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leoš Mareš se těší na všechni milovníky skvělých koktejlů! Youtube
Pátý ročník Mattoni koktejl festivalu je tu! Po dva červnové dny ovládnou centrum Prahy osvěžující koktejly a skvělá česká živá hudba. U toho prostě musíte být! A se vším všudy to v sobotu rozbalí i Leoš Mareš, který se už teď těší na pořádnou jízdu a ty nejlepší drinky.

Dvoudenní festivalový program na pražském Staroměstském náměstí odstartuje dnes v 11:30. Součástí bude semifinále Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink.

„Můžete naživo sledovat souboj více než dvaceti špičkových světových barmanů a přiučit se některým jejich trikům. Pět nejlepších barmanů se probojuje do velkého sobotního finále,” lákají organizátoři Matonni koktejl festivalu.

V sobotu pak bude na stejném místě zahájen program v 19 hodin koncertem Daruj krev, jehož prostřednictvím podpoří Mattoni ve spolupráci s Českým rozhlasem dárcovství krve. Hlavní show Mattoni koktejl festivalu vypukne ve 20:15 hodin.  

Ve dnech 16. a 17. 6. se na pražském Staromáku uskuteční Matonni koktejl festival!
 „Tuto část večera odvysílá v přímém přenosu FTV Prima, sledovat ji tak můžete nejen naživo, ale i na televizních obrazovkách. Těšit se můžete na skvělou hudbu v podání oblíbených hudebních interpretů, jakými jsou David Koller, Lenny, Ewa Farna, Pavel Callta, kapela Slza, Lipo či Debbi,” prozradili pořadatelé.

Vrcholem večera pak bude finále Mistrovství světa Mattoni Grand Drink. Pět nejlepších barmanů z pátečního semifinálového klání svede boj o nejlepší nealkoholický koktejl světa pro rok 2017. Za barem je podpoří další známé osobnosti.

Chybět tak nebude Richard Genzer, Jakub Prachař, Eva Perkausová, Tereza Kostková a Jakub Kohák, kteří budou muset coby VIP hosté světové soutěže splnit nejeden zábavný úkol. Večerem plným koktejlů, hudby a zážitků vás provede právě moderátor Leoš Mareš. Ten dokonce natočil upoutávku jako "čtyřruký" barman, která dopadla velmi vtipně! 

Vstupné na oba festivalové dny je zdarma. Více informací získáte na webových stránkách www.koktejlfestival.cz

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47