Známá česká modelka jela ožralá jak dobytek! Až teď to prasklo!

 Celebrity 
16. června 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dominika Kadlčková je hodně odvážná, nejen na přehlídkách, ale i na silnicích!  Archiv
Velkou smůlu měla modelka Dominika Kadlčková! Ta se svým autem bourala a ne zrovna jen obyčejným tukanečkem, jak by se u modelky dalo i čekat. Jela autem ožralá jako dobytek a měla další smůlu, že tím, s kým se "potkala" byl známý skicrossař Radim Palán.

Nehoda se stala už 7. ledna na okraji Prahy, ale až teď to prasklo. Silnice byla zasněžená. Z aut toho moc nezbylo a jak se reportérům primáckého TOP STARu podařilo zjistit, roli hrál i alkohol.

„Slečna Kadlčková nejdřív zkusila uplatnit svůj dámský šarm, což na mě i působí, ale viděla jsem dvě auta na totálku, takže jsem usoudil, že to nejde řešit jen tak bokem, tak jsem začal vytáčet 158 a když jsem navázal kontakt s policejním operátorem....tak na ten popud začala slečna řidička od nehody utíkat,“ popsal Palán s tím, že jakmile přijela hlídka, došlo mu proč.

„Dali nám dýchnout, udělali test na alkohol, u mě byl negativní a u slečny řidičky naměřili 2,05 promile,“ prozradil s tím, že se kromě škody na autech nic vážného nestalo.

Oba utrpěli naštěstí jen pohmožděniny. Ještě po převozu do nemocnice na ošetření, naměřili modelce, 1,97 promile.

Pak se ale Kadlčková vzpamatovala a přišla s omluvou!  „Popravdě už několik dní přemýšlím, jak se omluvit za něco, co je vlastně neomluvitelné. Celá situace mě opravdu velice mrzí. Jsem nesmírně vděčná, že se Vám nic vážného nestalo. Přijměte prosím mou upřímnou omluvu za všechno, co jsem Vám způsobila svým zcela neuváženým chováním,“ napsala sportovci mu ve zprávě.

„Celá ta dopravní nehoda, tak ta mě připravila o velice atraktivní focení na Petříně, školení instruktorů na červenohorském sedle a další náklady spojené s lidvidají hlavně papírově a všechno se pohybuje v řádů statisíců korun,“ upřesnil ještě Palán, který by celou věc rád řešil mimosoudně. Bude však požadovat finanční odškodnění.



Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve