Unavený a nemocný Gott hazarduje se zdravím! Tohle taky nemusí vydržet!

 Celebrity 
13. června 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott zpívá jak o život, ale mnozí se bojí, aby mu takhle o něj brzo nešlo! archiv
Karel Gott sice překonal rakovinu, ale hodně riskuje. Stále není zcela doléčený ze zánětu horních cest dýchacích a v podstatě jede jak motorová myš. Fanouškové o něj mají strach a na Mistrovi je i znatelná únava a problémy se zdravím!

Gott před dvěma týdny zpíval v pražské Hybernii, pak měl několik akcí. Koncem minulého týdne otevřel svou výstavu na pražské náplavce Gott My Life. O víkendu už křepčil spolu s Petrem Kolářem, Olympikem či Josefem Lauferem na výstavišti v Českých Budějovicích.

„Byl skvělý, ale hodně unavený. Obdivuji ho, jak to zvládá. Hodně pil a i v pauze kašlal. Bylo vidět, že ho to trápí, ale nedával na sobě nic znát. Je to veliký profík," svěřila se VIPstory.cz jedna z přihlížejících paní Blanka. 

Po celou dobu pod pódiem byla jeho žena Ivana, která s obavami sledovala, jak Karel vystoupení zvládne. „V zákulisí byl prý i lékař ze záchranky, kdyby cokoli Mistr potřeboval, byť jen injekci nebo nějaký lék na uvolnění průdušek. Ale nepotřeboval. Odjížděl hodně unavený, ale šťastný," dodal zdroj z Back Stage akce.

„Karel je nezmar, ale měl by se šetřit. Já mám ale čím dál větší strach, že se 'něco' děje. Nevím co, ale vypadá to, jako kdyby najednou chtěl toho co nejvíce stihnout. Ale proč, když je z toho zhoubného šmejdu vyléčený...," vznesla obavy jedna z jeho pěveckých kolegyň.

Téměř po každém vystoupení musí nyní Gott na kapačku do nemocnice, aby si horní cesty dýchací ulevil. Jak dlouho takové tempo vydrží. Vždyť akcí na dalších měsící má naplánováno až dost...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008