Josef Vágner překvapil novým singlem a klipem! Písničku mu napsala autorka Boků jako skříň Ewy Farne!

 Celebrity 
12. června 2017 02:15 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Josef Vágner přichází s lehce novou image, ale i novým reperoárem a produkčním týmem! archiv J. Vágnera
Lehce nová image i nový repertoár, tak to teď vypadá u zpěváka a muzikálového herce Josefa Vágnera. Do světa poslal nový singl i nový klip. Má názem Muž z planety Hollywood a autorkou textu je Patricie, která stojí i za jinými, hodně známými hity!

Josef Vágner doposud točil písničky či klipy vesměs v produkci vydavatelstvé svého otce, teď se ale rozhodl jít trochu jinou cestou! 

„Táta je pan muzikant – to bez debat, ale moje vize byla trochu jiná a tak jsem se rozhodl produkční tým trochu omladit,“ svěřil se Josef Vágner, který taky povyprávěl o příběhu nového singlu. 

„Je to vlastně takové malé rýpnutí do našich drahých poloviček, co v časopisech a televizi obdivují hollywoodské idoly,” řekl zpěvák, který klip natáčel na jaře letošního roku v centru Prahy, zejména na Karlově mostě, na Kampě a v okolí.

„Namísto Los Angeles jsme ovšem pro natáčení klipu vybrali moje oblíbená místa v Praze. Nachodili jsme se možná desítky kilometrů, ale díky tomu vznikla spousta krásných spontánních momentů, které v klipu určitě uvidíte."

Za textem je hlavně zpěvačka a textařka Patricie, která vytvořila také hit pro Ewu Farnou Boky jako skříň, nebo píseň Kluk z plakátu Václava Neckáře.

Josef, který hraje v Mýdlovém princi, Angelice, Kleopatře, Antoinnettě, Draculovi, nově i v MUži se železnou maskou, a který jinak koncertuje, jezdí na různá vystoupení a před Vánoci plánuje i koncerty spolu s dětskými pěveckými sbory, má další velké plány.

„S novým týmem All 4 Bands jsme si slíbili, že rozhodně budeme spolu dál pokračovat. Letos je to totiž deset let od chvíle, kdy jsem se stal objevem roku v anketě Český slavík a tím i vlastně začal svojí sólovou kariéru. Rád bych si proto jako dárek k výročí nadělil nový repertoár a možná i vlastní kapelu na podzimní tour. To ale bude také záviset na tom, jak se lidem bude Muž z planety Hollywood líbit,“ dodal Vágner, jehož novinku jako první měli možnost vidět a slyšet fanoušci, pro které v neděli uspořádal skvělé setkání právě na místech, kde se klip natáčel. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008