Českého moderátora odsoudil soud! Prý kradl, teď musí pykat!

 Celebrity 
02. června 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dávný hvězdný moderátor Novy byl odsouzen na rok s dvouletou podmínkou! Facebook
Na jeden rok za mříže s odkladem na dva roky! Tak zněl verdikt soudu pro Prahu 2 nad Liborem Baselidesem, bývalým moderátorem TV Nova. Měl krás a podvádět, ale on sám tvrdí, že to byl prý na něj jakýsi komplot!

Kdysi hvězda Novy je dnes podle soudu kriminálníkem. „Muž byl odsouzen na jeden rok odnětí svobody s odkladem na dva roky za krádeže a neoprávněné užití platebního prostředku,” uvedla mluvčí soudu Marcela Pröllová.

Libor Baselides, který je dnes malířem, věštecem, zpěvákem, éterickou bytostí, jež rozmlouvá s anděly, měl krást v jednom z pražských barů. Tašku, peněženku i platební kartu. Byl přistižen. Následně odvezen na policii. Tam se podle jeho vyjádření měli k němu chovat odporně. Provádět mu rektální prohlídku, přestože je upozorňoval na to, že je po operaci konečníku. 

„Chovali se hrozně. Když jsem řekl, že potřebuji lékaře, nechali mě několik hodit v cele bez pomoci,” tvrdí dnes Libor Baselides, který si dává i na sociální síti mezi jméno titul “von”…

Že by bývalé novácké hvězdě někdo tolik křivdil? Těžko, protože proti Baselidesovi vypovídali i lidé, kteří neměli důvod se po něm takzvaně vozit. Neznali ho. Proti verdiktu se samozřejmě může Libor Baselides dovolat k Vrchnímu soudu…!

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008