Prima má moderátorskou posilu! To jste určitě nečekali!

 Celebrity 
30. května 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ruda z Ostravy, tedy Michal Kavalčík, posílí řady Diváckých zpráv na Primě! FTV Prima
Bavič, moderátor a herec Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy má nový job! Od 1. června posílí stávající moderátorskou dvojici Lucii Šilhánovou a Tomáše Krause, kteří moderují Divácké zprávy na Primě.

„Michal Kavalčík je jedním z nejvýraznějších moderátorů a osobností. Právě jeho humor, pohotové reakce a nezaměnitelná image jsou přesně to, co Divácké zprávy oživí a zatraktivní,“ řekla Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Zpěvák, moderátor, a hlavně herec Michal Kavalčík je znám jako člověk, pro kterého žádná výzva není nepřekonatelná. Skáče padákem, vrhá se střemhlav ze Žďákovského mostu na gumovém laně, potápí se do známých i neznámých vod, a ještě se u toho natáčí na video.

Hlavně ale ze sebe celých deset let dokázal dělat burana z Ostravy, který nemilosrdně, až k samé hranici sebezničení, karikoval nás všechny, a také s citlivým srdcem pomáhal potřebným. Nyní jej můžeme slýchat na dopoledních vlnách celoplošného rádia KISS a od června jej také budeme vídat v Diváckých zprávách televize Prima! Tam ho čeká role břitkého glosátora diváckých videí. Sám Michal Kavalčík, pro kterého je prý tahle pozice jako stvořená, tento svůj další kariérní milník hned ze startu glosuje.

„Moje věčně mladá maminka nad tou nesmírnou odvahou televize Prima jen kroutila hlavou. Tohle beru jako barometr, který signalizuje, že vše je na dobré cestě. Vždycky, když se maminka nad nějakou mou vylomeninou takto tváří, mívá to úspěch (klepu na dřevo). Takže díky, mami, slibuji Ti, že občas si vzpomenu na všechna Tvá slova a z obrazovky Ti zamávám. Hlavně ale sleduj večerní ,prime timeʻ, protože tam se budu Tobě a všem srandychtivým divákům pravidelně zjevovat,“ těší na své první Divošky Michal Kavalčík, který bude moderovat Divácké zprávy poprvé právě ve čtvrtek 1. června.

Divácké zprávy vysílá Prima v rámci zpravodajské hodiny už čtvrtým rokem, první vydání bylo 28. října 2013. Během let si získaly velký počet fanoušků a patří k nejsledovanějším pořadům televize Prima. 

„Divácké zprávy daly jako první v zemi šanci divákům zapojit se do televizního vysílání a stát se reportérem. Zábavná amatérská videa sledují statisíce diváků a čas vysílání 19.40 patří k pevným bodům zpravodajské hodiny televize Prima. Heslo ,Budu na Primě!ʻ, kterým se diváčtí reportéři ohlašují, je už legendární,“ řekla Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod