Tohle Otvovice ještě nezažily! Bílá si pozvala skutečně super hosta, kterému ukázala i svou vilu!

 Celebrity 
11. května 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá se Zdeňkem Troškou rozdováděli otvovický kulturák svým vyprávěním i písničkami! Facebook L. Bílé/L. Fronk
Lucie Bílá je opravdu tak trochu "atomová ženská". Jezdí tour HANA, absolvuje i další koncerty a jinak skoro každou neděli má ve svém kulturáku v milovaných Otvovicích talk show Neděle s Lucií. Teď si tam pozvala opravdu hosta nad hosty!

Hostem v naprosto vyprodaném kulturáku který Lucie zachránila tím, že ho koupila, byl režisér Zdeněk Troška, s kterým zpěvačka natočila pět filmů.

„Naposledy to byly Babovřesky, kde Lucinka skvěle hrála tu romku, která přijde pokřtít dítě...," svěřil se divákům Troška, který je bavil skoro dvě hodiny a přidal i historky z natáčení filmu Yentl s Barbrou Streisand, na kterém kdysi pracoval jako pomocný režisér.

Slavice svého hosta i s jeho asistentem pozvala k sobě domů a ukázala mu svou velkou vilu, které přezdívá Orlí hnízdo. „Nádhera. Krásné místo, krásný výhled a všechno, co tu Lucie pro obec dělá. Kdybych měl klobouk, tak smeknu," vysekl Troška poklonu Lucii Bílé.

Bílá má ve svých pořadech vždy vyprodáno, a to přesto, že vstupenky se někdy pohybují i okolo 600 korun. Z výtěžku pak dává podstatnou část právě na průběžnou renovaci kulturáčku, v kterém už jako malá holčička začínala zpívat písničku Černé oči jděte spát.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008