Vyštípaly Chantal Poullain z divadla kolegyně herečky? Ano!

 Celebrity 
29. dubna 2017 02:20 / Lukáš Bauer
  0
📷
2 fotografie v galerii
Chatnal Poullain dobře ví, proč musela po 17 letech odejít z divadla! archiv
Chantal Poullain před pár měsíci navždy opustila slavné pražské Divadlo Ungelt. Jak VIPstory.cz vloni jako první infomrovalo, za vším byly neshody a "vyhazov" ze strany ředitele Milana Heina. Teď herečka a šansoniérka francouzského původu přiznala, kdo za to mohl!

V divadle Ungelt hrála Chantal Poullain 17 let a hned ve čtyřech představeních, která bývala zcela vyprodaná. To bylo ale málo. Musela odejít! Milan Hein ji neprodloužil smlouvu. Ani ji neřekl proč. Oznámil ji to po telefonu, a když se zajímala, co je důvodem, nedokázal ji to říct. 

„Snažila jsem se, ale Milan Hein asi neměl sílu mně to říct,“ svěřila herečka časopisu Téma s tím, že když se o svém konci dozvěděla, měla pocit, jakoby jí někdo vrazil nůž do zad.

„Snažila jsem se tomu přijít na kloub, ale Milan o tom nechtěl debatovat. Řekl, že je mu to nepříjemné, a myslím, že sám z toho nebyl šťastný,“ uvedla herečka. 

Pochopila, že to nebylo z hlavy principála, ale byly na něj vyvíjeny tlaky, aby herečka prostě odešla.  

„Nakonec jsem si ale uvědomila, že to zlo, závist a intriky mi taky můžou otevřít nové možnosti,“ uvedla s tím, že vlastně může za nepříjemnou situaci poděkovat, protože je tak aspoň totálně svobodná. Nicméně se z ní dost poučila a rozhodla se spolupracovat raději s muži. „Lidé, kteří mně v životě ublížili, jsou ženy a vím, že to hlavní zlo v Ungeltu taky napáchaly ženy,“ dodala Chantal Poullain.

Kdo tedy z ženského osazenstva Ungeltu, kde jsou angažovány herečky jako Regina Rázlová, Zlata Adamovská, Jana Štěpánková nebo třeba Alena Vránová? Ne všechny byly rády, že Poullain, ta "cizí herečka" se špatnou češtinou, která z ní ale dělá právě famózní osobnost, má role, úspěch a vyprodaná představení. Ale která z nich to byla, která ji házela klacky pod nohy...? To se už asi jen těžko dozvíme... 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008