Manžel známé české herečky přiznal, že kvůli Alzheimeru musí skončit!

 Celebrity 
29. dubna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Nina Divíšková už není schopna hrát a veřejně vystupovat! Profimedia
Smutné! Některé české herečky v posledních letech trápila či trápí Alzheimerova choroba. Zatímco jedny už nejsou mezi námi, jiné ano, ale veřejně vystupovat už nemohou. Po Květě Fialové je to i Nina Divíšková. Její manžel, herec a režisér Jan Kačer je z toho zoufalý!

O Ninu Divíškovou je sice skvěle postaráno, ale Kačera trípí, že jeho žena nemůže už hrát. Její tělesná schránka chřadne a paměť ji neslouží. Někdy má světlé chvilky, ale spíš jsou to ty druhé. 

„Víte, když by někam přišla, tak by ji její vnitřní síla dovedla k tomu, že byste to na ní třeba ani nepoznali, že jí není úplně nejlíp. Ale myslím si, že už je čas s veřejným vystupováním skončit," řekl pro Sedmičku Jan Kačer, který sám na tom není zdravotně nejlépe a stav jeho ženy ho trápí. 

„Honza je zoufalej a občas vzteklej. Neumí se s tím smířit, protože Nina bývala takový spíš generál. Teď je to stařenka, která je nemocná a možná ani jeho občas nepoznává. Je to smutné," dodal rodinný kamarád a kolega.

Podobně na tom byla i nedávno zesnulá Luba Skořepová, které se právě k fyzickým problémům se zažíváním přidal i Alzheimer. V posledních týdnech života už nevěděla pořádně, co se kolem ní děje. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47