Další slavá česká herečka si musí hlídat srdce, jinak může být průšvih!

 Celebrity 
23. dubna 2017 04:55 / Lukáš Bauer
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdena Hadrbolcová měla se srdcem velké problémy, a teď se musí hlídat! archiv Nova
Herecká profese je sice krásná, pestrá a atraktivní, ale má i svá úskalí. Hlavně zdravotní. Své o tom ví herečka Zdena Hadrbolcová. Umělkyně, které bude za rok už 80, se teď musí hlídat, jinak by moh být průšvih!

Hadrbolcová má poslední roky problémy se srdcem. Přitom desítky let hraje tenis, snaýí se zdravě jíst. Ovšem po prodělaném kolapsu ví, že spoustu věcí už dělat nemůže, a pokud, tak velmi opatrně.

Omezila i divadlo! „Měla jsem velké problémy se srdcem, ležela jsem pak dlouho v nemocnici a musela jsem to zabrzdit. Zatím si netroufám na další zkoušení. V červnu to bude rok, tak uvidím, jestli se do něčeho pustím. Musela jsem odříct i dvě představení a to bych nerada někomu udělala. Takže ještě chvilku počkám, jestli to půjde dál, nebo ne,“ svěřila se Aha Hadrbolcová.

Sama doufá, že se bude moct brzo vrátit i do nekonečného seriálu Ulice TV Nova, což ji upřímně pomůže i k důchodu jako slušný přivýdělek. Právě kvůli zdraví musela natáčení přerušit. 

Herečka se musí hlídat. Chodí na pravidelné kontroly a musí i dodržovat životosprávu. Nesmí být přetěžována, aby srdce nezačalo vypovídat službu. Mohla by taky dopadnout třeba, jako nedávno zpěvačka Věra Špinarová, která měla problémy se srdcem řadu let...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod