Děsivý zážitek Nadi Konvalinkové: Domácí násilí!

 Celebrity 
20. dubna 2017 04:56 / Lukáš Bauer
  0
📷
1 fotografie v galerii
Na své dětství nevzpomíná Naďa Konvalinková vůbec ráda! archiv ČT
Věčně dobře naladěná, usměvavá a laskavá Naďa Konvalinková neměla nikdy na růžích ustláno. A bohužel nezažila v dětství jenom šikanu, ale taky domácí násilí. Byl to pro ní jeden z nejhorších zážitků!

Rodiče známé herečky neměli zrovna idilický vztah a malá Naďa v tom i se svým sourozencem vyrůstala. Jednou to ale otec Konvainkové přehnal! Seřezal její maminku tak, že se bála nejhoršího. Skončila totiž v bezvědomí v krvi.

„Z pokoje ji vytáhl a ona zůstala ležet na zemi. Myslela jsem si, že je mrtvá. Bylo to strašný! Přinesla jsem vodu a lila jsem ji na ni. Ona se probrala a tekla z ní krev. Měla vyražený zuby a monokly. Já jsem ji v noci vedla na pohotovost na Karlovo náměstí," zavzpomínala Naďa Konvalinková na hrůzný zážitek v pořadu 13. komnata České televize.

Nadini rodiče se nakonec rozvedli a ona s mladší sestrou proto skončily v dětském domově, kde pak prožila se sestrou šikanu. „Plakaly jsme. Jednou si pamatuju, že mi vyhodili z okna kufr se všemi mými věcmi nebo mi pomazali obličej krémem na boty," dodala herečka s tím, že to pro ni nebylo dobré období. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve