Takhle se herečka Kolářová loučila se zemřelým manželem! Proč zazdila svou švagrovou, známou moderátorku?

 Celebrity 
19. dubna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Se zesnulým Jiřím Ornstem se spolu s manželkou Danielou Kolářovou loučili i jeho dva synové Profimedia
Daniela Kolářová dala v úterý poslední sbohem svému manželovi, herci a režisérovi Jiřímu Ornestovi. Na pohřbeb přišla i nevlastní sestra zesnulého, moderátorka Ester Janečková. Tu ale herečka zcela zazdila!

Kolářová s Janečkovou nepromluvily ani slovo. Nejenom na pohřbu, ale vůbec. Prý se nestýkají a pořádně se neznají. „Když se někdy potkáme, pozdravíme se. Dokonce nemám na paní Janečkovou ani žádné spojení...," přiznala před časem Daniela Kolářová.

Na pohřbu navíc nebyla příležitost, aby se obě dámy sešly. Kolářová i její dva synové odmítli kondolence. Po obřadu ve Strašnickém krematoriu, na který přišla řada známých osobností, se herečka v doprovodu rodiny odebrala pryč. 

„Ona tu má švagrovou a nic si neřeknou? Vždyť pohřby jsou většinou místem, kde se lidi setkají a třeba k sobě i najdou cestu. Ale asi tam nevládly dobré vztahy...," zamyslela se jedna z návštěvnic pohřbu Jiřího Ornesta.

Moderátorka Ester Janečková s Jiřím Ornestem měli společného otce, režiséra Otu Ornesta, Jiřího maminkou byla herečka Jarmila Smejkalová, matkou Ester pak Marie Rút Křížková. Zesnulý Jiří Ormest byldvakrát ženatý – dvakrát si ale vzal Danielu Kolářovou, která s ním byla až do jeho posledních dnů. Zemřel údajně na rakovinu močového měchýře. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod