Velký podvod na Gotta? Tohle může skončit i soudem!

 Celebrity 
07. dubna 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Plakáty zvaly na Gottovy koncerty, ale Mistr sám o žádných nevěděl! Profimedia
Karel Gott je jednou ze slavných osobností, na které si kdekdo rád přihřeje polívčičku, nebo chce vydělat balík! Jeho management teď musí řešit problém! Vznikl jako zdánlivě neškodná snaha uspořádat koncerty. Jenže se zdá, že by mohlo jít o podvod!

Jeden z pořadatelů prý prodával lískty na koncerty Karla Gotta, jenomže bez jakékoli dohody, smlouvy a potvrzení. Jak uvedl Super.cz, management zpěváka jednal s jistým Pavlem P. z Velkého Meziříčí. Ale nedošlo k uzavření dohody.

Karel Gott s přáteli: zažijte jedinečný ‚pěvecký film‘ o životě Karla Gotta. Zazpívá Vám nejen písně, které jste si v průběhu jeho pětapadesátileté pěvecké kariéry nejvíce oblíbili, ale i hity světové popové klasiky,“ sliboval pořadatel na stránkách prodejce lístků.

Když byl donucen koncerty zrušit, oháněl se zase Mistrem! Ten ale neměl tušení, co se chystá, a že vůbec něco má být. „Ze zdravotních důvodů se ruší galakoncert Karel Gott s přáteli,“uvedl pořadatel. Až později text nechal přepsat na technické důvody.

„Management Karla Gotta se distancuje od neprofesionálního a podvodného jednání pana Pavla Peška, který uvedl v omyl fanoušky a dal do prodeje vstupenky na koncert pana Gotta dne 4. 10. v Chomutově a 11. 10. 2017 v Pardubicích. Pan Pešek jednal s managementem pouze v rovině možnosti uspořádání galavečerů, ale nedošlo k žádné konkrétní dohodě ani k podpisu smlouvy,“ uvedla tisková mluvčí zpěváka Aneta Stolzová.

Sám Pavel P. prý nereagoval na telefonáty. Pak odpověděl formou SMS zprávy, že koncerty měl prý jen zprostředkovat, nikoli prodávat. Jenže není vyloučeno, že podobných podivných akcí mohlo být více. Může tohle všechno skončit i soudem? Vyloučené to není...!

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod