Do třetice všeho zlého! Další zesnulá celebrita!

 Celebrity 
07. dubna 2017 02:00 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Libuše Havelková zemřela ve věku 92 let! Archiv Nova
Po Heleně Štáchové, Věře Špinarové zemřela další celebrita! V noci na včerejšek na vždy odešla pohádková babička, herečka, dabérka i kantorka Libuše Havelková! Bylo jí 92 let a poslední dva roky prožila v seniorském zařízení!

Maminka herce a hudebníka Ondřeje Havelky, babička z Kouzelné školky, herečka mnoha rolí zemřela v klidu. Poslední skoro dva roky byly pro ni spíš utrpením. 

„Tehdy doma v bytě upadla v koupelně a několik hodin se snažila dovolat pomoci. Byla potlučená. Proto se její rodina rozhodla pro trvalý dohled. V tom zařízení o ní bylo skvěle postaráno," svěřil se VIPstory.cz rodinný známý s tím, že Libuše Havelková byla obklopena stále svou rodinou.

Ještě před pár lety si zahrála v Ordina v růžové zahradě. Uváděla Kouzelnou školku v České televizi. Pak už ale účinkovat nemohla. Zdraví jí to nedovolovalo. Přišla o sluch a zdraví ji celkově nesloužilo. 

Během posledních dvou týdnů je to ale třetí významná osobnost českého šoubyznysu, která odešla tam, odkud už není návratu...! Poslední rozloučení s herečkou bude 12. dubna v obřadní síni Strašnického krematoria!

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít