Gott vydělává statisíce na akcích pro "vyvolené"!

 Celebrity 
30. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott opět a už potřetí zpíval jen pro vyvolené! archiv Nova
Jen pro vyvolené uspořádal už třetí koncert Karel Gott. Vstupenky stály 5000 korun a byly hned vyprodané. Mistr tak zkrátka hodně zklamal své fanoušky, protoře ti čekali, že udělá akci právě pro ně!

Gott se před koncertem v Malostranské besedě rozezpívával celý den. ‚Taky jsem cvičil texty, protože některé písničky jsem dlouho nezpíval,“ svěřil se Gott pro Top Star.

„Někdy mi to připadá, že mi muzikanti čtou myšlenky,“ pochvaloval si Gott spolupráci s kapelníkem Pavlem Větrovcem a jeho bandem. Vedle Gotta na mejdanu pro vyvolené vystoupila i Jitka Zelenková, Petr Kolář a Radka Fišarová. 

Nedávno ještě Gott bojoval s virózou a vypadalo to, že bude muset vzdát i 3. reprezentační ples prezidenta  na Pražském hradě. Nakonec i tam zazpíval. Honorář byl totiž opravdu luxusní. A i z Besedy si odnesl honorář ve výši nejméně 300 tisíc korun.

„Těšili jsme se, že Karel udělá velký koncert nebo nějaký střední, ale zatím nic. Neustále zpívá jen pro přátele nebo boháče. Takový nebýval...," posteskla si paní Markéta z Prahy, jeho velká fanynka.

Kdy Gott zazpívá pro své věrné, kteří mi v době léčby rakoviny drželi palce a dokonce za něj nechávali i sloužit mše, zatím neřekl. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod