Gott odhalil, co se v týdnu dělo! A opět zklamal své fanoušky!

 Celebrity 
18. prosince 2016 04:50 / Marek Pokorný
  2
📷
4 fotografie v galerii
Karel Gott zpíval v Malostranské besedě, ovšem jen pro zvané! Facebook K. Gotta
Karel Gott konečně odhalil, cože se to v týdnu dělo v pražské Malostranské besedě! A kdo všechno byl po jeho boku. Šlo o uzavřený večírek pro zvané, kde Mistr i zpíval, zatímco tento víkend je na Slovensku! A zklamal své fanoušky, pro které neudělal žádné velké vystoupení!

Karel Gott se sám fanouškům svěřil s tím, co dělal a kdo všechno s ním vystupoval. "Moji milí příznivci, v týdnu jsem vystoupil v Malostranské besedě pro uzavřenou společnost. Přesto mi to nedá nepodělit se s vámi o několik fotografií z večera, v rámci kterého jsem si zazpíval i s milými hosty Evou Pilarovou, Monikou Absolonovou, Vojtou Dykem a dívčím hudebním triem Tři barvy," napsal na Facebook Gott.

Akci si velmi pochvaloval. Jakby taky ne, když měl kolem sebe skvělé kolegy a přátele! "Večerem provázel Libor Bouček a když jsme v závěru večera společně zpívali vánoční koledy, myslel jsem na to, že vám musím co nejdříve napsat a popřát vám pohodový a krásný adventní čas. Užijte si nádherný, již čtvrtý adventní víkend, váš Karel Gott," uzavřel Gott.

Někteří fanouškové mu vyčítají, že neudělal speciální koncert pro všechy, ale jen pro vyvolené. "Mrzí nás to. Místo dvou tří takových akcí a několika akcí na Slovensku, by klidně s hosty zvládl Lucernu. Byla by to pecka a měl by plno. Hodně nás to zklamalo," svěřila se jedna ze sklaních fanynek.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47