Klus nemá peníze, vždyť vydělával miliony! Tak co s nimi udělal?

 Celebrity 
25. října 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáš Klus byl, je a zřejmě vždy bude věčně vysmátý bohém. Momentálně bez většího finančního zabezpečení! archiv
Zpěvák Tomáš Klus se vrací na scénu. Po roční pauze si prý řadu věcí uvědomil. Jenže se zdá, že návrat udělal jen proto, že je finančně na dně. A taky se zdá, že je totálně mimo.
Kdokoli se s Klusem baví, odchází se stejným pocitem: „On je moc fajn, ale ten kluk je mimo mísu. On neví, co kolik stojí, on žije mimo realitu. Teď chce stavět barák, bere si úvěr a tvrdí, že je vlastně bez peněz, bez těch hotových. Proboha, co s těma prachama dělá,“ ptá se jeden z Klusových kolegů z branže.

Částky okolo 200, 300 či 400 tisíc, tolik si Klus za koncerty účtoval a účtuje. Vydělávala miliony a po roční pauze nemá ani dva tři miliony na hotovosti na dům?

„To je divné, smutné a zdá se, že rozhazoval bohatě, nemyslel na zadní kolečka a nezabezpečil rodinu. A to si pořídil dvě děti. Prostě bohém a blázen v jednom,“ říká zpěvákův známý, který nechápe, co Tomáš s penězi udělal.

„Projel to v něčem, nebo někde investoval, ale na to to určitě nevypadá. Je to hodně divné. Jenže on o něj zase teď tak obrovský zájem není a návraty jsou vždycky těžké,“ dodal člověk z branže.

Sice má vystoupení plná, ale takový boom, jako před dvěma třemi lety kvůli Klusovi se už nekoná. A možná ani konat nebe.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?