ODHALENÍ: Gott prožívá největší slávu až nyní! Chtěl dokonce utéct z Česka!

 Celebrity 
27. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott ne vždy měl na růžích ustláno! Profimedia
Zpěvák Karel Gott prožívá největší slávu a uznání až nyní, na prahu osmdesátky. A v době, kdy je po vážné nemoci. Ne vždy tomu tak bylo! Kdysi dokonce koketoval s myšlenkou, že uteče z Česka!
Má 40 Zlatých slavíků, jednoho Platinového. Zájem o něj mají všichni. A nyní po prodělané rakovině dvojnásob. Karel Gott se dostává do své formy. A opět - snad až moc se objevuje všude. Přitom by se měl šetřit a uvědomit si, že to tempo je až vražedné. Ale lze to pochopit, užívá si přízně a slávy.

Karel, a není to tak dávno, prožíval období, kdy chtěl všeho v tehdejším Československu nechat, všechno tu prodat a odstěhovat se do Německa, kde je snad ještě populárnější, než u nás. Naštěstí to neudělal. To období překonal a dnes je prostě Bohem," prozradila VIPstory.cz jedna z jeho známých a kolegyň.

Mistr teď chystá se Sagvanem Tofim muzikál Čas růží, na motivy jeho písní. Ale ne vždy měl zpěvák na růžích ustláno!

"Asi nejtěžší období měl po Sametové revoluci. To o něj opravdu stál málokdo. On sám se cítil frustrovaný a musel si počkat na to, až zase na jeho koncerty budou chodit davy. Už to tak je. Byly to dva tři roky krize, kdy hlupáci říkali, že Karel zpíval za komančů a proč chce zpívat teď? Přitom si neuvědomovali, že je to zpěvák, tak zpíval. Co měl dělat, lepit plakáty nebo čistit kanály?," diví se dodnes řečem na adresu Gotta jeho kolegyně.

Bylo velkým štěstím, že Gott vydržel a opět se zvedl. Dnes, i když nezazpívá, jenom někam prostě přijde, je za absolutní hvězdu. A už to taky taky tak na vždy bude. "Teď má Karel popularitu jako snad nikdy neměl. Možná v začátcích, když se stal slavným. Ale teď si to užívá," dodává další z jeho známých
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008