Tahle holka ze Sezimova Ústí klofla brankáře NHL Pavelce! To jsou prsíčka!

 Celebrity 
24. září 2016 11:50 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza Budková má Pavelcovi rozhodně co nabídnout! Instagram
Byla to bezejmenná, obyčejná dívenka z jihočeského Sezimova Ústí. A dnes? Modelka, misska a přítelkyně hokejisty NHL Ondřeje Pavelce Tereza Budková dostává kšeft za kšeftem. Uměl si chlapec, vydělávající stovky milionů korun, tedy vybrat!
Šestadvactiletá Budková dopadla podobně, jako většina missek, které si nabalí "hokejku", protože je to in, protože jsou za vodou a s hokejkou to dobře umí... Tereza, která ráda provokuje někdy až v příliš odvážných plavečkách, je prý ale do Ondry zamilovaná až po uši.

Budková je vyhledávanou modelkou pro předvádění spodního prádla. A odvážné modely ráda prezentuje na sociální síti. Mnohdy je vidět víc, než by možná mělo. To sice Ondřeji Pavelcovi příliš nevadí, protože ví, že má doma modelku, kterou okukují tisíce jiných mužů, přesto si ji hlídá.

"Žárlí na ni, ale to je normální. Jen aby Budková nedopadla jako přítelkyně Kuby Voráčka, kolegy Pavelce, který si našel milenku a svou Nicole v sedmém měsíci těhotenství opustil," dodala známá Budkové z modelkovského prostředí.

To všechno ale nejspíš ukáže čas a Ondřej Pavelec má šanci dokázat, že on je ta výjimka z těch všech hokejek, o kterých se říká, že co před nimi neuteče, to dostanou...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve