Chce vdova po Grossovi prodat luxusní vilu? Zatím ale stejně nemůže!

 Celebrity 
24. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Šárka Grossová s dcerami vilu ve Slivenci zatím prodat nemůže! Profimedia
Vdova po expremiéru Stranislavu Grossovi Šárka se možná zbaví luxusní vily na pražském Slivenci v hodnotě desítek milionů korun. Jenže dům, kde bývalý politik před více jak rokem zesnul, prodat nemůže!
Maminka Natálie a Denisy, které obě hrají v divadlech, by zřejmě ráda zapomněla na období a místo, kde její manžel kvůli amyotrofické laterální skleróze. Jenže nemůže. Vilu prodat nelze. A ne kvůli tomu, že na ní vázne hypotéka, což asi málokdo tuší! Zástavní právo smluví podle katastru nemovitostí značí, že na domě vázne dluh. Tedy nejspíš úvěr či hypotéka.

"Teď to ani nejde, protože není dokončené dědické řízení," přiznala Grossová, která zřejmě nemá úplně idylické vztahy s rodiči svého manžela, jenž zemřel loni v dubnu.

"Asi to prodá, je to na ně velké, a pak, Standa tam vydechl naposledy," prozradila kamarádka Grossových."Do té místnosti, kde Standa.... prostě odešel, jsme poté nešly půl roku. Až pak...," přiznala v televizi Grossová, která prý nemá žádné stamiliony na kontě, jak by se zdálo. Kde peníze, kde Stanislav Gross prý vydělal, skončily, neví.

Pokud proběhne dědické řízení bez problémů a bude moct vilu ve Slivenci prodat, získá pěkných pár desítek milionů. Ještě jí ale bude muset chtít někdo koupit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008