Je moderátor Tvojí tváře Ondřej Sokol gay?

 Celebrity 
25. září 2016 04:53 / redakce
  1
📷
2 fotografie v galerii
Ondřej Sokol na některé diváky Tvoje tvář má známý hlas jako jasný gay! archiv Nova
Herec, režisér a nyní i moderátor reality show Tvoje tvář má známý hlas vzbuzuje emoce. Tedy jeho styl vystupování, moderování a dojmu. Je Ondřej Sokol gay? Alespoň o tom se nyní horečnatě diskutuje mezi diváky!
Držitel Thálie, otec dvou dětí rozpoutal debaty na sociálních sítích o tom, jak je to s jeho orientací! "Hele, je ten Sokol buzna nebo ne...?," ptají se někteří diváci TTZH.

Podle mnohých je jeho styl moderace jen jistá forma prezentace, podle jiných jde o jasný projev jiné orientace. O té se ostatně spekuluje už delší dobu. To, že je Sokol ženatý a má dvě děti, to nic neznačí. Podobně to měl moderátor Honza Musil nebo herec a režisér Lumír Olšovský.

"On je gay, vím to. Nějaký čas jsem s ním pracovně trávil. Nikdy sice přímo neřekl, že je na chlapy, ale na muže se občas se zájmem díval. A některé jeho projevy jsou více než jasné," říká jeden z jeho exkolegů z divadla.

Sám Sokol o svém soukromí, natož o orientaci nemluví. Nikdo ho zatím s mužem v nějaké intimnější situaci nenačapal. Nicméně už to, že se začínají lidé ptát, svědčí o tom, že může být něco jinak. Ale ať už to má Ondřej Sokol "hozené" jakkoli, je to veliký profesionál, a to je důležité. S kým tráví čas nebo s kým usíná a ráno se probouzí, je v podstatě jen jeho věc!
Témata: Ondřej Sokol
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47