Lži kolem Luby Skořepové! Takhle na tom ve skutečnosti je!

 Celebrity 
22. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle nyní vypadá Luba Skořepová. Nevypadá to, že by na tom byla dvakrát dobře! Facebook
Chudák Luba Skořepová! Včera oslavila neuvěřitelné 93. narozeniny a možná o tom ani nevěděla. Zatímco její manažer a rodina tvrdí do poslední chvíle, jak je na tom - úměrně svému věku skvěle, fotky, které vystavili na sociální síť hovoří za vše!
Luba Skořepová na tom rozhodně není dobře. Už jen leží. Její výraz je nepřítomný. Už se neusmívá a z její tváře vymizela energie. Jen hledí kamsi do dáli... Sice se kolem ní nafotil synovec s rodinou, ale zdá se, že slavné herečce je to téměř jedno. Možná ani neví, kdo jsou, a proč přišli. A pokud ano, tak jen ve světlých chvílích.

Podle všeho trpí stejnou nemocí, jako Květa Fialová. Alzheimerem. Má světlé a méně světlé chvíle. Ale rozhodně na tom není dobře.

"Drazí přátele a kamarádi, mockrát všem děkuji za krásná přání k narozeninám. Narozeniny mám sice dnes , ale malou oslavičku jsem měla s mými nejbližšími už v neděli. Přijela za mnou rodina a moje dvorní nejlepší fotografka a kamarádka Alena Hrbkova. Daří se mi na ty léta co mám dobře. Moc děkuji všem svým fanouškům a přatelům, že na mě myslí a přejí hodně zdravíčka a hodně sil do života. Budu se snažit Vás nezklamat a být tu s vámi ještě dlouho. Děkuji Luba S.," stojí ve zprávě na sociální síti.

Kdekdo by si řekl, hurá, ona píše fanouškům. Jisté je ale to, že Skořepová zřejmě ani neví, co je to facebook, co na něm je a kdo na něj píše. Zřejmě její manažer nebo rodina.

Pokud chtějí veřejnost udržet v pocitu, že vše je v naprostém pořádku, pak by to asi chtělo nezveřejňovat fotky. Ty hovoří o naprostém opaku. Bohužel!
Témata: Luba Skořepová
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve