Boj o život Michala Jančaříka! Za co ho osud trestá?

 Celebrity 
22. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michalu Jančaříkovi šlo skutečně o život! NOVA
Za co osud trestá moderátora Michala Jančaříka (41)? Nestačí, že je nemocný? Musel si prožít drama, při němž málem zemřel. Praskla mu totiž nemocná ledvina a šlo o život!
Jančařík v červenci trávil dovolenou v Adršpachu. „Poslední den mi ledvina de facto praskla. To byl velký malér! Okamžitě jsem jel sanitkou do nemocnice a tam mi řekli, že je to tak rozsáhlé a vážné, že to musí hned ven,“ prozradil moderátor počasí na Nově Blesku.

Už před tím měl v moči krev, ale myslel si, že jde o nějaký malý příznak jeho nemocné ledviny. Nevěnoval tomu přílišnou pozornost. To ale měl. Stačilo málo, a mohlo dnes vše být jinak!

„Ledvina standardně váží 150 gramů, a ta moje měla skoro sedm kilo. Hrozily komplikace, ale díky skvělé práci pana doktora nic takového nenastalo,“ dodal dodal Jančařík.

Dnes už je v domácím léčení, odpočívá a snaží se nabrat síly. Doufá, že se časem podaří zaléčit tak, aby se mohl vrátit do běžného života.

Jančařík trpí polycystózou ledvin a čeká na transplantaci. Nyní tedy vlastně už jen jedné. Druhá byla poškozená. Ale i s jednou se dá dobře žít. Snad se tedy podaří co nejdříve vhodného dárce najít.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008