Původně zoufalý Cibulka slaví! Vrátí se znovu na Barrandov!

 Celebrity 
20. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Aleš Cibulka se vrací na televizní obrazovku! archiv TV Barrandov
Aleš Cibulka může slavit! Zatímco před pár měsíci to vypadalo, že na dlouho zmizí z televizní obrazovky a on se z toho málem zhroutil, teď je vše jinak. Sice mu zrušili talk show Sejdeme se na Cibulce, ale nový mu vytvořili!

„Budu mít opět svůj pořad,“ prozradil Cibulka bez dalších podrobností. Na Barrandově bude uvádět pořad Můžu dál? „Aleše už brzy uvidíme v nové talk show s názvem Můžu dál. Půjde o takovou návštěvu u celebrit doma, kde si s nimi bude povídat a bude ukazovat, jak herci, zpěváci a další bydlí,“ řekl pro Bleskove.cz zdroj z televize Barrandov!

Cibulkovi se ulevilo. Bude mít opět stálý příjem, díky kterému se mu bude lépe dýchat. A bude moct dál zvelebovat s partnerem hercem a dabérem Michalem Jagelkou jejich chaloupku na Kokořínsku, kterou si před pár lety pořídili. A to taky něco stojí.

V době, kdy měl v televizi dva až tři pořady, vydělával i statisíce měsíčně. Najednou střih - a bylo po příjmech. Nicméně teď se zdá blýská na lepší časy a tak si zase bude moderátor moc vyhodit z kopýtka!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod