Vondráčková měla premiéru ve Strážnici!

 Celebrity 
18. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucka Vondráčová zahájila své Kousek štěstí tour ve Strážnici na Moravě! archiv
Premiéru koncertu svého letošního Kousek štěstí tour si odbyla v moravské Strážnici zpěvačka Lucie Vondráčková . Vystoupila se skupinou Vokobere, v které hraje její otec Jiří Vondráček.

V průběhu koncertu zazpívala Lucie své největší hity, kterým slušelo nové aranžmá. Z mladé dívenky, kterou si mnozí pamatují z dob Marmelády, vyrostla mladá, atraktivní žena, na které není poznat, že je matkou dvou dětí.

„Je tam trochu napětí, není to úplná tréma, ale taková ta zodpovědnost, aby všechno klaplo, jak má,“ řekla před koncertem Lucka Vondráčková, která je druhým týdnem doma v ČR, kam přiletěla i se svými dvěma dětmi a manželem, hokejistou Tomášem Plekancem. Ten jí drží pěsti a na některý z koncertů se zcela jistě vypraví.

Jak se ukázalo, zpěvačka se cítí jistější v pomalých baladách, které pro ni napsal právě otec a texty dodala maminka Hana Sorrosová. Překvapením byl duet Jeho království, kde foukací harmonika Petra Kocmana dotvořila zajímavou aranž a celkovou atmosféru.

Zvěsti o tom, že Lucie ruší koncerty, nebo je přesouvá či že ztrácí hlas, které kolovaly, snad jako řízená antikampaň některé ze žárlivých kolegyň, se ukázaly jako liché. „Cítím se výborně,“ usmívala se po vystoupení Vondráčková, kterou dnes čekají fanouškové ve Valašském Meziříčí a pak dalších 13 koncertů, z toho dva budou v září v pražském Divadle Hybernia.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve