Brzobohatý se musí v hrobě obracet! Gregorová hraje komedii, myslí si kolegové!

 Celebrity 
16. srpna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hana Gregorová a Ondřej Koptík! Podle mnohých - tak trochu komedie století! Profimedia
To, co předvádí herečka Hana Gregorová se svým o 31 let mladším milencem, nebaví, ale šokuje celou řadu jejích kolegů. Ale hlavně kolegů a přátel jejího bývalého muže Radoslava Brzobohatého. Ti se nestačí divit. Podle mnohých je ale principálka "stará komediantka", která vždy byla středem pozornosti, a ne vždy se k Brzobohatému chovala zrovna vzorově!

"Gregorová byla vždycky velmi hlučná a někdy až vulgární ženská. Nikdy mi nebylo v její společnosti dobře. Pokud jsme spolu něco točily, snažila jsem se to odtočit a jít. Ale jednou jsem zažila na nějaké akci, jak Radka shazuje před ostatními. Pak na něj křičela a on chudák se jen tak usmíval. Bylo mu za ní hrozně trapně. To, co dělá teď, je opravdu vrchol trapnosti. Ona byla vždycky komediantka," svěřila se VIPstory.cz jedna z hereček.

To, že si milenec Gregorové Ondřej Koptík šel k hrobu Brzobohatého takzvaně požádat o požehnání, považují mnozí přátelé a kolegové Brzobohatého za troufalost.

"Kdyby Radek žil. nakopal by zadek jemu i jí. On právě takovéhle chování, které oni dva teď předvádí, nesnášel. Už to, jak se zachoval jeho syn Ondřej, který se ho vlastně "zřekl" tím, že se nechal přejmenovat, je hrozné. Zkrátka u nich se asi všichni zbláznili," dodal další z hereckých kolegů.

Hana Gregorová se nyní zřejmě bude vdávat. V Rakousku se se svým kolouškem zasnoubila. Komediální scénu, kterou předvedla před kamerou jednoho z bulvárních deníků, jakoby vystřihla z prvorepublikového, němého filmu, kdy herečky přehrávaly. Podobné to bylo u ní.

Řada lidí si taky klade otázku, zda to vše myslí Hana Gregorová vážně, nebo jen jako trapný fór. A zda brzo neoznámí, že to byla taková jedna velká komedie..
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve