Divoká Gregorová: V 63 chtěla nezávazný sex!

 Celebrity 
15. srpna 2016 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Gregorová si to s Koptíkem rozdala a až pak mu podlehla! Profimedia
Kdo by to do 63leté horkokrevné herečky a principálky divadla řekl, že si chce užívat nezávazného sexu? Ovšem Hana Gregorová to má jinak. Jenže z nevinného divočení v posteli s o 32 let mladším hřebečkem Ondřejem Koptíkem, je údajně veliká láska!

Koptík ještě ve vile Gregorové v Říčanech měl opravit internet, který se paní domu porouchal. Čtyři roky po manželově smrti Radoslavu Brzobohatém prý na muže ani nepomyslela. Ovšem urostlý, tmavovlasý koloušek ji rozpálil. "Jenže hned v první moment mi něčím připomínal Radka. Měl na sobě třeba podobnou košili jako on, ale hned jsem ty myšlenky zahnala," svěřila se herečka Blesku.

Do vily ke Gregorové se tehdy Koptík vrátil ještě několikrát a občas s ní flirtoval. "Když mi prozradil, kolik mu je, dokonce jsem propukla v hlasitý smích. Až mi tekly slzy," přiznala. Koptík podle jeho slov nikdy starší přítelkyni neměl, ale Gregorová mu učarovala. Navíc žil v té době už s manželkou odděleně.

K prvnímu sexu se vlastně Gregorová nechala přemluvit od kamarádek, které jí říkaly, ať si užívá, že aspoň bude mít v domově důchodců na co vzpomínat. "Jenže když proběhl první sex, tak mi Ondřej začal vypisovat doslova litanie. Ale já odpovídala jen smajlíkem," doplnila Gregorová s tím, že tato hra způsobila, že po ní mladý muž začal stále víc šílet.

Nakonec to skončilo žádostí o ruku, která byla ale podle mnohých jen divadýlkem za účasti kamery a foťáku bulvárního deníku, který si buď Gregorová, nebo Koptík pozvali do Alp. Tam trávili dovolenou. Samotný akt žádosti o ruku byl hodně špatnou hereckou etudou.

Koptík prý šel i k hrobu jejího zesnulého muže Radka Brzobohatého, k němuž herečku pravidelně doprovází a v duchu jej poprosil o její ruku. "Tak nějak jsem cítil, že bych to měl udělat. Mám k panu Brzobohatému nesmírnou úctu a vím, že navždy bude v srdci mé snoubenky," svěřil se muž, který se rozvádí s manželkou a má dceru. Manželka prý nechápe, podobně, jako tisíce lidí v republice, jestli si dělá legraci, nebo to s ženou, jenž by mohla být jeho matkou, myslí vážně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47