Gott zavrhl svého kamaráda! Už ho nechce vidět a telefon mu nezvedl schválně!

 Celebrity 
13. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott s Milanem Drobným si už asi nemají co říct! Jejich přátelství po 40 letech skončilo! Profimedia
Karel Gott se asi vážně hodně naštval! Otázkou je, zda měl všechny potřebné informace? Ale zcela zavrhl zpěváka Milana Drobného. Dokonce o něm promluvil jako o bývalém kolegovi a bývalém kamarádovi. A tady už jde do tuhého!

Za vše může kauza týkající se Drobného a manželky Karla Gotta Ivany. O té zpěvák prohlásil, že Gott je v jejím područí, že ona mu cenzuruje přátele a určuje, s kým smí a s kým nemůže mluvit po telefonu. A že na něj hystericky křičela, když v době Mistrovi léčby rakoviny médiím sdělil, že se Karel cítí poměrně dobře.

Sama Gottová popírá, že by na Drobného křičela, protože s ním vůbec nemluvila. Pouze mu zaslala sms zprávu. Drobný ale tvrdí něco jiného. A dokonce uvedl, že tím, že si Gott vzal Ivanu, takzvaně "šlápl do lejna...".

To se ale Mistra velmi dotklo a "toho člověka" nazval svým bývalým kamarádem. "Jakýkoli útok na mou ženu, je útok na mou osobu a zkrátka na celou mou rodinu," prohlásil Karel Gott.

Zároveň v rozhovoru pro TV Prima uvedl, že to, že Drobnému nezvedl telefon, nebyla náhoda.

To, že jsem tomu člověku nezvedl telefon, tak jsem mu ho nezvedl úmyslně. A on moc dobře ví proč...," šokoval všechny Gott.

Ivana Gottová je podle Drobného prý ta, která si Gotta omotala kolem prstu a selektuje jeho kamarády a kolegy. Přitom ale sám Mistr se za ní postavil a poděkoval jí, že v době jeho největší krize, kdy bojoval s rakovinou, při něm stála, pečovala o něj a za to je jí také velmi vděčný.

Jisté však je to, že mezi Gottem a Drobným přátelství skončilo. A je spíš nepravděpodobné, že by se tito dva pánové ještě někdy dali jako kamarádi dohromady. Milan Drobný se cítí být Karlovým vyjádřením poměrně zdrcen!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008