Nevěrný kanec Hrdlička: Ženský, chlapy - asi je mu je jedno!

 Celebrity 
07. července 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mezi Hrdličkou a Plíškovou je konec! Může za to sporťákova nevěra! archiv
Michal Hrdlička si život podělává čím dál tím víc. Nejprve se s ním rozešla moderátorka Lucie Borhyová a po pár zkouškách vztahů zakotvil u tenistky Karolíny Plíškové. Zatímco sportovkyně to brala jako velikou lásku, metrouš a sporťák asi moc ne.

To ostatně dokázala na Karlovarském festivalu, kde zkoušel balit několik krásek, líbal se s chlapem – kamarádem a zdá se, že řeči o tom, že není „jen na baby“, asi nebudou jen fámami a pomluvami. Nicméně více ho přitahují ženy.

Opilý namol zkoušel sbalit několik vnadných krásek a možná se mu to u jedné podařilo. Nicméně „ocucávací“ fotky z Varské pařby viděla Plíšková a dala mu kopačky.

„Byl nechutnej, choval se jak nadrženej kanec. Všichni viděli, o co mu jde. On si fakt myslí, že s ním každá půjde, že je neodolatelný,“ řekla VIPstory.cz jedna z návštěvnic párty.

Karolína Plíšková okamžitě smazala ze svého profilu jejich společné foto a svým kamarádkám napsala něco ve smyslu: Hrdlička dovrkal, je konec. Proč asi? Neměla prostě nervy koukat se na to, jak se přetvařuje a vypráví ji o lásce a budoucnosti, přitom kouká, kterou by kde v posteli obšťastnil…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím