Další hrozné obvinění Michaela Jacksona! Je tohle vůbec možné?

 Celebrity 
06. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak to měl Michael Jackson s dětmi? Miloval je, nebo skutečně zneužíval? archiv
Patřil k největším celebritám světa, všichni ho uctívali jako ikonu a on zatím byl možná největší prznitelem dětí. Jde o Michaela Jacksona, na kterého vyplouvají další a další hrůzy, včetně zneužívání dětí.

Teď se ukazuje, že slavný zpěvák mohl zneužívat i své vlastní synovce. Jacksonova rodina se bojí, že po odhalení jeho tajné skrýše plné zvráceného porna a podivných fotek dětí, se začnou objevovat další obvinění ze sexuálního zneužívání.

Michaela Jackson doma schovával pornografické materiály, videa s týráním zvířat či pomůcky na sado-maso, které byly údajně celé od krve…

„V hlášení detektivů se píše i o tom, že k vzrušení využíval i sexy fotografie vlastních synovců ve spodním prádle. Ukazoval je dětem, které chtěl svést," tvrdí soukromý vyšetřovatel obeznámený s celým případem.

Samotní synovci odmítli, že by je slavný strýc zneužíval. Ale když se detektivové pokusili vyslechnout klíčového svědka z rodiny, nastal problém. „Jacksonovi lidé se postarali o to, aby všichni rychle odcestovali pryč,“ tvrdí zdroj.

Se zprávou přišel největší americký bulvární magazín National Enquirer. Pro ten promluvil i přítel jednoho z členů rodiny, který nechtěl sdělit jméno. „Snažil se prý své sklony pro mladé chlapce skrývat celé roky. Ale tenhle člen rodiny se bál toho, jestli nezneužil i jeho syna. Obětí mohl být každý."

I přes tato obvinění ale porota nikdy Jacksona neshledala vinným ze zneužívání. O jeho homosexualitě a podivných praktikách se vyprávěly doslova báje. Kolik mohlo být těch, kteří měli projít jeho posteli, není jasné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím