SMUTNÁ ZPRÁVA: Komisař Schimanski zemřel! Tajili jeho smrt!

 Celebrity 
27. června 2016 03:08 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Götz George je po smrti! Zemřel náhle ve věku 77. let! archiv
Hodně smutná zpráva přišla ze sousedního Německa. Představitel komisaře Schimanskiho ze seriálu Místo Götz George činu je po smrti! Zemřel už 19. června, ale jeho rodina úmrtí tajila. Oznámila jej až nyní po jeho pohřbu.

Smrt přišla prý nečekaně, náhle, rychle. Co přesně herci bylo, rodina neuvedla. Stále je z jeho odchodu v šoku. Za měsíc by Götz George oslavil 78. narozeniny. Těch se nedožil. Přitom před dvaceti lety přežil svou smrt, když na Sardinii utrpěl hodně vážný úraz. Kousek od břehu se srazil s člunem. Na manželech, kterým patřil, vysoudil po delší době odškodné.

V posledních letech se Georgovi moc nedařilo. Sice dostával role, ale už nezářil tak, jako v době největší slávy seriálu. Přesto platil za velký sexy symbol nejenom v Německu, ale i v Rakousku, Česku či na Slovensku.

Před kamerou se poprvé objevil v 15 letech. Zahrál si po boku populární Romy Schneider a v 60. letech se pak objevil v mayovkách jako Poklad na stříbrném jezeře, Mezi Supy nebo Vinnetou a míšenka Apanači „Za mayovky se nestydím. Bylo to dobrodružství, bylo mi pětadvacet a poprvé jsem vydělal slušnější peníze,“ říkával.

Pohřeb Götze Georga se uskutečnil pouze v úzkém rodinném kruhu v Hamburku,kde byl Götz George také pohřben.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47