Pamatujete na "ošklivku" Susan Boyle? Jako hysterka vřeštěla přímo na ulici!

 Celebrity 
24. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Susan Boyle řvala jako na lesy, když hledala v noci na ulici svou kočičku! archiv
Kdo by mohl neznat a nepamatovat si britskou hudební hvězdu Susan Boyle (55), která se v televizní talentové soutěži vizuálně projevila jako ošklivka, ale z jejího vystoupení a hlasu byli všichni totálně odvaření. Vypadá sice mírumilovně, ale tato ženština, která je snad možná stále pana, žije sama, umí být pěkně hlasitá. A co víc, pořádně hysterická!

Naposledy se rozhodla vyřvávat na ulici kolem půlnoci, protože se jí ztratila její milovná kočička, kterou má doma a bere jí spíš jako své dítě. Když Susanina původní kočičí společnice ve věku šestnácti let zemřela, byla na zhroucení. Proto si pořídila novou. Jenže kotě si na nový domov teprve zvykalo a když byla šance, vzala kramle a byla fuč. Sama zpěvačka byla na prášky a na odvoz na psychiatrii.

Boyle se uprostřed noci vydala do ulic a svou kočičí kámošku hledala tak hlasitě, až z toho probudila sousedy. Někteří dokonce volali policii, protože si mysleli, že jde o opilou ženštinu. "Každý majitel domácího mazlíčka ví, že není nic horšího, než panika, když zmizí, a to i jen na pár minut," potvrdil zpěvaččino chování její mluvčí.

Nakonec se snad uklidnila, sousedé mohli v klidu spát a kočička se našla. Susan jen dokázala, jak velký má hlasový rozsah, a když je třeba zakřičet, neváhá. Jen nevíme, v jaké její volání bylo tónině a zda nebylo falešné...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod