Známou herečku vyrazili ze seriálu a ona neví proč!

 Celebrity 
01. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela Maurerová přišla o roli v pokračování seriálu První republika! archiv
Některé praktiky v českém šoubyznysu a u filmu jsou poněkud zvláštní. Například to, že roli máte a najednou ji nemáte. Přesně to se teď stalo herečce Michaele Maurerové, kterou kromě filmů či seriálů znají diváci i z cestovatelského magazínu Bedekr. Herečka je teď dost v šoku, protože přišla o práci v pokračování seriálu První republika!

Její postava byla bez udání důvodů vyškrtnutá ze scénáře historického seriálu. Maurerová přijde o statisíce, s nimiž už tak nějak počítala.

Před časem jí opustil kvůli nevěře její bohatý manžel a ona tak musí řešit i výchovu dvojčat. Její situace nebyla vždy růžová. Měla velmi složité období a až poslední dobou se jí začalo dařit, což jí těšilo. Teď přišla o zásadní roli.

"Nikdo mi nic neřekl, nikdo mi ani neoznámil, že bych v pokračování První republiky pokračovala. Původně měla ale roli slíbenou. Jenže herec míní a producent či režisér mění.

Ještě že má Míša Maurerová nekonečný seriál Ulice, do kterého se před časem po letech zase vrátila. Honoráře z natáčení jí alespoň pomohou ke slušnému živobytí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím