Nerudná Bohdalka se odmítla fotit! Proč tedy jezdí na festival, když jí to nebaví?

 Celebrity 
02. června 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová prý pár fanoušků na festivalu ve Zlíně zklamala!  archiv
Hodně velké zklamání zažily desítky lidí v rámci Zlínského filmového festivalu. Mnozí se těšili na hereckou ikonu Jiřinu Bohdalovou. Jenže jaké přišlo jejich zklamání, když zažili herečku v ne příliš dobré náladě!

"Byla nějaká protivná, moc se nechtěla podepisovat a ani fotit se nechtěla s fanoušky. Proč sem jezdí, když jí to nebaví a obtěžuje. Je tu hlavně kvůli dětem, a přitom právě na ně je alergická. Byla jsem tam s dcerkou a prosily jsme ji o autogram. Do památníčku udělala čmaropis, a když jí partner požádal, zda by se s námi vyfotila, udělala ksicht, otočila se a nějaký chlap z ochranky řekl, že se "paní Bohdalová rozhodně fotit nebude a musí už jít"," svěřila se paní Jana, návštěvnice festivalu.

Nebyla ale jediná kdo si na přístup Jiřiny Bohdalové stěžoval. Prý i někteří další měli podobnou zkušenost. "To Helena Vondráčková se taky moc fotit nechtěla, ale byla milá, příjemná, jako vždy a ještě hezky zpívala," podotkla další z návštěvnic festivalu ve Zlíně.

Je pochopitelné vzhledem k věku, že Jiřina Bohdalová nemusí mít vždy tu nejlepší náladu. Navíc při střídání počasí a tlaku se nemusí cítit nejlépe. Fanoušky ale mrzí, že jde o dětský filmový festival a právě mnohé děti, i jejich rodiče, kteří vyrůstali na jejích rolích a herečka nemá na ně náladu.

"Tak ať sem nejezdí a je to. Každý rok je stejná. Na chvilku se ukáže, pár lidem se podepíše a jde. Jednou tady dokonce někoho hrozně seřvala," vzpomíná pamětnice.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod