Známý stylista celebrit se na dovolené v Tunisu málem zabil! FOTO jako důkaz!

 Celebrity 
30. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Známý stylista měl namále na dovolené v Tunisu!  archiv P. Mráček
Měla to být super dovolená, plná pohody, slunce, moře a klidu, ale mohla skončit tragédií. Známý český stylista a vizážista řady celebrit a školitel, ale také produkční a majitel salónu Kája Pavlíček se v Tunisu málem zabil. Vyrazil tam na propagační cestu se Sámerem Issou, Leonou Gÿongÿosi, Janem Bendíkem, Štěpánkou Decastelo či Martinem France či Ornelou Koktovou... Stačilo málo a taky už se nemusel vrátit. Ještě teď mu hvězdičky létají okolo hlavy.

„Byli jsme na snídani a najednou se ozvala šílená rána. Normálně se zastavil čas. A jen jsem viděla Káju a vypadal jak panáček z kresleného filmu, kterému létali okolo hlavy hvězdičky,“ svěřila se VIPstory.cz gospelová hvězda Leona Gyöngyösi.

Bývalý hlavní vizážista a školitel značek jako Y.S.Laurent či Dior pro ČR Kája Pavlíček totiž málem prošel obří skleněnou stěnou.Stačilo málo a mohl skončit s rozbitou hlavou či pořezaným obličejem a krkem v nemocnici!

„Já jsem si chtěl jen dopoledne vyfotit výhled z venkovní terasy, který byl nádherný. Luxusní hotel, všude fantastické služby, skvělý pořádek a hodně naleštěná skla. A to byl problém. Ještě teď mě bolí hlava. Prostě jsem šel na terasu, ale nějak mi zapomněli říct, že ta stěna ještě není otevřená,“ smál se do telefonu Kája Pavlíček, který se v týdnu vrací, protože ho čekají projekty a spousta práce i v jeho salónu na Žižkově.

Odpočíváme, cestujeme, poznáváme, jíme, pijeme. Je to skvělé. Všem Tunisko doporučuji. Ať se vážně lidi nebojí, protože je tu krásně a bezpečno. Samozřejmě, pokud se vydáte mimo resorty, tak nikdy sami, ale jak je vidět, pořád je to bezpečnější, než když se já, blondýn, vydám po ránu vyfotit si obzor,“ smál se Pavlíček, který svou dunivou nehodou připravil nejprve šok a pak hodinový záchvat smíchu zbytku osazenstva zájezdu.

V Tunisu je parta celebrit na pozvání velvyslance a kulturního ataché v rámci podpory turismu v této krásné, africké zemi. „Nebezpečno může být upřímně všude na světe, klidně v Praze na Hlaváku nebo Václaváku. To by člověk nemohl nikam. Je tu nádherně,“ potvrdil i Sámer Issa, ze kterého se v poslední době stal svalnatý a hodně sexy chlapák.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod