Nejslavnější česká sexy dvojčata končí! Vyjedou na své poslední turné!

 Celebrity 
29. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jiří a Otto Bubeníčkovi se letos loučí, poslední tour jejich profesionální dráhy bude v září v ČR a na SR! bubenicektour.cz
Ve světě by se jen těžko našla jednovaječná dvojčata mezi tanečníky, baletními mistry, kteří by byli tak propojení, tolik si rozuměli a tolik toho dokázali. Jiří a Otto Bubeníčkovi jsou výjimkou. Tihle slavní sourozenci, kteří se sice narodili v Polsku, ale jsou Češi jako poleno, byť žijí vesměs v Německu, se letos loučí se svou profesionální kariérou. A to turné v Česku a jedinou zastávkou ve slovenské Bratislavě!

Bratři Bubeníčkové patří k nejslavnějším ve svém oboru. Mají řadu ocenění, absolvovali řadu projektů, mimo to se věnují i režii, scénografii, choreografii.

"Je nám 41 a řekli jsme si prostě konec. V nejlepším je dobré přestat. Už prostě bolí klouby, už toho bylo dost a zkrátka tak nějak to vzešlo, že jsme se rozhodli, že letoškem to završíme. Proto jsme připravili naše poslední tour a tímto zveme všechny diváky, aby si to s námi přišli užít," svěřili se VIPstory.cz Jiří a Otto Bubeníčkovi.

V rámci projektu Les Ballets Bubeníček představí unikátní představení Orfeus, které bude propojením tance, hudby i mluveného slova.

"Kromě nás se můžete těšit na slovenského herce Csongora Kassaie, který se u nás proslavil hlavní rolí v pohádce Čert ví proč, přední německou tanečnici Annu Herman a známou violoncellistku Terezii Kovalovou. Celá naše show bude pod režijním vedením skvělého dua SKUTR (Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský) a bude to prostě výjimečné. A hlavně, nebude to příliš dlouhé," lákají sourozenci tanečníci.

Bubeníčkovi startují 10. září v Ostravě a 19. září končí v Plzni s tím, že projedou Brno, České Budějovice, 14. 9. je vystoupení v Bratislavě. A protože je představení v Praze beznadějně vyprodáno, bylo přidáno na 25. září ještě jedno pražské představení.

Duo Bubeníček se po ukončení profesionální kariéry chce věnovat výuce a tvorbě choreografie, což už ostatně řadu let dělají, svým dalším projektům, ať už společným, tak každý extra a jak přiznávají, chtějí i trochu odpočívat a zaměřit se více i na soukromý život. Oba baletní fešáci jsou zadaní a jejich přítelkyně jistě ocení, že na ně budou mít více času!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47