Jaroslav Dušek už asi vážně zešílel! Neuvěříte, co jí!

 Celebrity 
26. května 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaroslav Dušek některým připadá, jako by byl v jiném světě!  archiv J. Duška
Býval poměrně charismatickým a pohledným chlapem, alespoň pro mnoho žen. Teď vypadá jak vůdce nějaké sekty a stále myšlenkami jakoby v oblacích. Herec Jaroslav Dušek žije velmi alternativním způsobem života. Někteří ho mají za blázna, jiní za bohéma a někteří si dokonce myslí, že je to kalkul.

"Není to kalkul! Jarda skutečně tak žije. Úplně tomu propadl, ale zkrátka našel smysl života," říká jedna z jeho kamarádek a kolegyň hereček.

Prý jsou i dny, kdy nejí vůbec. "Je to věc mozku, všechno je v hlavě," tvrdí Dušek, který snad nenakupuje. "Většinou to za mě dělá manželka a vybírá jen malé bio prodejny se zeleninou, zdravé výživy a soukromé prodejce. Já osobně pojídám vše, co roste venku," říká herec, který si nedávno postavil zvláštní dům, v němž přebývá.

Jaroslav jí prý pampelišky, sedmikrásky, lichořeřišnice a další květiny, které jsou bylinami. "Velmi jemnou chuť má květ růže, opravdu skvělé jsou macešky. Jím zkrátka vše, co zrovna v tu chvíli roste. Když máme na zahradě třešně, tak jím třešně. Když máme jablka, tak jablka," dodal herec, který je prý spokojený a absolutně v harmonii. Prý by tohle doporučoval všem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod