Hlavně se nepos**t, Danielo Šinkorová! S těmihle pány to moderátorka moc nevychytala!

 Celebrity 
22. května 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hlavně se neposrat! Tak se skutečně jmenuje kniha, kterou ve společnosti Miroslava Kalouska drží Daniela Šinkorová! Profimedia
Moderátorka a muzikálová herečka Daniela Šinkorová se ujala kmotry nové knihy. Jenomže jak se zdá, s těmihle pány to moc nevychytala. A hned jí to někteří jak v televizi, kde působí, tak i z dalších kolegů dali takzvaně sežrat. A navíc název literárního díla svědčí o úrovni toho, v jakém duchu byla napsána.

"Hlavně se neposrat", přesně tak se kniha, kterou napsal expremiér Mirek Topolánek, jmenuje! Kromě Daniely Šinkorové, která se ráda vždy pohybovala mezi politiky a vlivnými lidmi, se na křtu v Praze ukázal i předseda TOP 09 Mirek Kalousek i bývalí a dnes už vyhořelí politikové, jako třeba Petr Tluchoř nebo Martin Říman.

Šinkorová byla logicky mezi bývalými papaláši a některými hodně kontroverzními ozdobou. Jenomže zatím, co si myslela, jak zabodovala, u mnohých shořela jak papír.

"Asi bych Dance vzkázala to, co stojí na obalu té knihy - Hlavně se z toho nepos**t, milá kolegyně," řekla pro VIPstory.cz jedna z kolegyň z Primy, kde Šinkorová moderuje Top Star. Zřejmě narážela na to, že by se asi neměla ukazovat ve společnosti takto kontroverzních lidí, kteří ve své době byli na vrcholu kariéry a ne vždy měli zřejmě čisté úmysly. To si alespoň myslí řada občanů, i kolegů z televize či divadla známé moderátorky.

A o čem že kniha s vulgárním názvem je? "Ta kniha není skoro vůbec o mně. Je o tom, abychom neskláněli hlavu před nebezpečím. Abychom se zase preventivně neučili rusky a nezačali preventivně jíst rýži,“ řekl autor Mirek Topolánek v narážce na údajnou pozvolnou změnu orientace zahraniční politiky směrem k Rusku a Číně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím