Rozchod roku? Bagárová a nový fešák z X Factoru! Co mezi nimi je?

 Celebrity 
24. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika a Matěj. Že by nový pár českého šoubyznysu? Kdo ví...  Frisco
Ještě nedávno krásná Monika Bagárová na všechny světové strany rozhlašovala, jak je strašně moc zamilovaná a kvůli své lásce dokonce většinu času tráví v USA. A teď? Zdá se, že není všechno, jak vypadá. Možná je tu rozchod roku. Není vyloučeno, že se nám mladičká sexy zpěvačka zaláskovala do jiného fešáka.

Monika nejprve získala spolupráci snů, protože její nejnovější píseň Žít tu chvíli svou myšlenkou a atmosférou zaujala velkého výrobce alkoholických limonád natolik, a tak si ji vybral pro letní kampaň. No a k tomu přišla další změna. Protože prý hodně času už netráví v USA, ale v Česku. Rozhodně ne sama. Údajně s finalistou pěvecké soutěže X Factor Matějem Vávrou. Vyměnil snad mladý nadějný muzikant dosavadní přítelkyni Celeste Buckingham za její kolegyni Moniku...?

„Ano, je pravda, že spolu s Matějem nyní trávíme tolik času, až by se mohlo zdát, že je mezi námi něco víc, ale věc se má ve skutečnosti jinak. Spojili jsme se, jelikož jsme spolu vytvořili již právě zmíněnou píseň, k níž jsme nyní natočili i videoklip," tvrdí Monika.

Matěj Vávra totiž píseň otextoval a taky v ní rapuje. „S Monikou se známe nějakou dobu a tahle spolupráce vznikla vlastně z hecu. S tím, že pointa písně je spíš opačná a partnerský vztah skutečně není hlavním tématem," říká Matěj.

Její vztah s přítelem, který je v USA prý funguje i dále na dálku. I když tvrdí, že vše je v nejlepším pořádku, vzájemné pohledy s Matějem by mohly svědčit o něčem jiném. Kdo ví... Co na to asi říká její láska za oceánem?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty