Tenhle podvodník se dál vydává za manažera celebrit! Kdo ho zastaví? Zkoušel i zpívat, bohužel!

 Celebrity 
23. dubna 2016 04:00 / redakce
  0
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
David Rajt je prý manažerem řady celebrit. Ve skutečnosti se ale živí něčím jiným! facebook
Jména jako Bagárová, Bendig nebo Slepčík - všechny ty má zastupovat rádoby manažer a záhadný David Rajt. Jestli takhle "rajtuje" ještě na některých celebritách, je otázkou. Ale už dávno je známo, že dokonce posílal nahé fotky svého přirození a navštívil dokonce, byť neplnoletý" gay klub a zřejmě swingers lárty.

Tenhle mladík se chová jako přísavka. Tvrdí, jak sám on je slavný, s kým vším spolupracuje a přitom ho umělci ani často neznají, nebo jen od vidění. Jenže zdá se, že Rajta nezastaví nic. Snad jen policie.

Zatímco Bagárová, Bendik, Slepčík a další ho brali jako bláznívého fanouška, on se na sociálních sítích vydával za jejich manažera. Ba co vím, stále se za něj vydává.

Dalibor Slepčík se ještě v době, kdy byl v československé pěvecké soutěži, seznámil s Davidem. Jak se později ukázalo, jen se přiživil na jeho krátké slávě, nasliboval mu domluvení mnoha koncertů a pak z toho nic nebylo.

Ve skutečnosti se prý Rajt měl údajně živit jako společník v jednom z gayklubů. A proto, aby se jeho rodiče nedozvěděli pravdu, tvrdí jim, že spolupracuje s celebritami.

Kdysi se pokoušel i zpívat, ovšem to nějak nevyšlo. Poslouchat se to nedá, dívat se na to nedá. No a otázkou je, co tedy bude David Rajt dělat dál, když už se o něm rozkřiklo, že se jen přiživuje na slávě jiných!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod