Havlová odmítla skvělé kšefty! Čeho se bojí?

 Celebrity 
20. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dagmar Havlová měla šanci hrát ve dvou muzikálech, ale ano v jednom případě to nevyšlo! facebook
Dagmar Havlová je skvělá herečka. Pokud jí veřejnost často kritizovala za její "roli" první dámy, tak v herectví se jí nedá nic vytknout. Naopak! Mnozí říkají, že kdyby zůstala u herectví, udělala by lépe. Nicméně ke své profesi se vrátila. Během posledních tří let však odmítla údajně už druhou velkou muzikálovou roli. Čeho se tolik bojí?

Zatímco nyní vyšlo najevo, že nevzala roli Černé kroniky v chystaném muzikálu Ať žijí duchové, kterou v televizní podobě skvěle hrála Věra Tichánková, před časem to byla role v úspěšném muzikálu Mamma Mia!

"Dagmar Havlová měla hrát Donu, uvažovalo se o ní na začátku, a pak v průběhu představení po nějaké první sérii. Ale do Mamma Mia!, nikdy nenastoupila na rozdíl od Heleny Vondráčkové," prozradila členka produkce, která muzikály tohoto typu chystá.

Havlová roli v Ať žijí duchové odmítla oficiálně z důvodu časové zaneprázdněnosti v Divadle Na Vinohradech. Podle všeho není vyloučeno že do pohádkového příběhu někdy naskočí. Jiné zdroje ale hovoří o tom, že se trochu bojí. Obává se muzikálového žánru jako takového, i když zpívá velmi dobře. A pak také náročného zkoušení.

Roli Černé kroniky tak dostala dobře vyvinutá herečka Miluše Bittnerová. Ta ztvárňuje podle kolegů na zkouškách roli drbny a sestry vedoucího prodejny skvěle. Jen jaksi bohužel není alespoň prozatím na propagačních materiálech. "Je škoda, že Miluška je v kolonce "a další"...Nechápu proč, přitom je tady skvělá. Ale asi tlačí někoho jiného. Přitom i menší role je důležitá, nejen ty takzvaně velké," myslí si členové company.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod