Prince je mrtev! Zabila ho chřipka, drogy nebo AIDS?

 Celebrity 
22. dubna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvák a hudebník Prince je mrtvý! Zatím se neví, co se mu stalo! archiv
Velký šok zažili fanouškové slavného amerického hudebníka a zpěváka Prince! Včera byl ve svém studiu nalezen mrtvý. Bylo mu teprve 57 let. Před pár dny se prý měl doléčovat z chřipky a dokonce byl na chvíli v nemocnici. Co bylo ale skutečnou příčinou smrti, je záhada. Byla to viróza, nebo drogy, či například AIDS? O všem se spekuluje.

Nejvýznamnější americký umělec 80. a 90. let, který prodal přes 100 milionů alb, zemřel v nahrávacím studiu v Chanhassenu ve státě Minnesota. Zde ho našel jeho agent. Spekuluje se o tom, že za vším jsou drogy...

Před pár dny byl v nemocnici se zdravotními problémy. Do svého domu v Minesotě se vrátil minulou sobotu a aby uklidnil fanoušky, dokonce o víkendu vystoupil na akci, zahrál, ale nezpíval. A řekl, že je ještě čas se za něj modlit. Jak se bohužel pletl, sám netušil.

Prince Rogers Nelson, jak zní jeho celé jméno fenomenálního multiinstrumentalisty a zpěváka, mohl zemřít na cokoli. Někteří spekulují dokonce o předávkování drogami, jiní zase hovoří o HIV či AIDS. Ale nejspíš půjde o zástavu srdce kvůli onemocnění nějakým chřipkovým virem. Není výjimkou, že lidé ze slabším srdcem či oslabeným organismem mohou umřít i na obyčejnou chřipku.

To by pak ale mohlo nasvědčovat klidně spekulacím, že trpěl závažnou pohlavní nemocí. "Musíme počkat na pitvu, zatím je předčasné jakkoli spekulovat," oznámila policie, která případ úmrtí Prince vyšetřuje.

Prince byl držitelem sedmi cen Grammy a vyprodával největší haly. Známý byl svým extravagantním vzhledem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod