Prachařově mámě se zhmotnila role v trapném a neúspěšném seriálu! Skončila!

 Celebrity 
21. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dana Batulková to zkrátka nemá jednoduché ani v seriálovém, ani v reálném životě! archiv Nova
Herečka Dana Batulková skončila! Jak v trapném a nesledovaném seriálu Drazí sousedé, které se odebral do propadliště dějin, tak i v reálu. V obojím jako zastupitelka. Po necelém roce a půl odstoupila ze zastupitelstva Prahy-Kolodějů. Sama herečka neměla údajně nejlepší renomé.

Na uvolněnou židli prý mohl nastoupit její syn, herec Jakub Prachař, ale nechtěl. Odmítl to a věděl asi proč. Politika je velmi nevděčná. Navíc se v rozpočtu městské části objevily dokonce velké finanční nesrovnalosti.

Podle místních prý u Dany Batulkové nechyběla naprostá oddanost ke svému stranickému lídrovi Passerovi a nenávist vůči komukoliv, jehož on určil. Zda je to pravda nebo hrozná pomluva, je otázkou. Nechyběla zásadní chystaná změna územního plánu, aby se zhodnotily více něčí pozemky a občané byli prý ti poslední, o které šlo. Spíš o ego, moc a peníze.

Ale je možné, že Batulkové někdo záviděl, že je úspěšná herečka, má úspěšného a známého syna a vydělává i slušné peníze. Proto se třeba některým obyvatelům nemusela herečka zrovna zalíbit.

Jestli Batulková s politikou na dobro skoncovala, nebo se bude ještě někdy ucházet o možnost být v politice, ukáže asi až čas. Nyní je jasné, že žádná závratná kariéra ji zatím nečeká!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod