Trpí snad Kristina Kloubková vážnou nemocí?

 Celebrity 
04. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Známá novácká moderátorka má zřejmě nějaký zásadní problém. Takhle vypadala před pár měsíci! archiv Nova
Moderátorka Kristina Kloubková, která letos oslaví čtyřicítku, není zřejmě úplně v pohodě! Se svou váhou se dostala po hranici padesáti kilogramů. Přátelé a kolegové o ni mají strach. Na Nově se dokonce mluví o tom, že by mohla trpět mentální anorexií. Sama moderátorka ale odmítá, že by měla problém.

Vyhublá postava propadlá tvář, světlá pleť, nejiskřivý pohled očí, to přesně jsou příznaky anorexie a bohužel takhle nyní vypadá Kristina Kloubková. Bývalá tanečnice je po rozchodu s jiným partnerem, s nímž chodí déle, než se oficiálně hovoří, přesto, to vypadá, že má problémy.

"Určitě to není normální. Kristina neměla nikdy nadváhu, ale ani podváhu. A opravdu nevypadá dobře. Máme o ni strach, ale ona sama se o tom odmítá bavit.

"Já jsem v pohodě, nic mi neschází, cítím se dobře," říká Kloubkoová, která moderuje Televizní noviny na Nově.

Případnou odbornou pomoc, kterou ji už někteří známí nabízeli, odmítá. S tím, že je to bezpředmětné. A to je právě často problém žen, které trpí anorexií a odmítají si přiznat, že jí trpí. A pak to hlavně nechtějí přiznat okolí.

Možná netrpí Kloubková těžkou poruchou příjmu potravy, nicméně na první pohled je znát, že svou váhu, která ji dělala hezkou postavu, už nějaký ten pátek nemá a spíš vypadá jako svůj vlastní stín. Pokud bude ale moderátorka dál hubnout, velmi vážně hazarduje se zdravím i se svým životem!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod