Herečka Ivanka Devátá: Nervové zhroucení přímo na jevišti!

 Celebrity 
03. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ivanka Devátá si opravdu "užila" se svým bývalým manželem, slavným hercem! archiv ČT
Herečka Ivanka Devátá je energická žena, a přesto, že je jí už 80, má spoustu aktivit. Hraje, beseduje a píše. Málokdo ví, že byla provdána za slavného "doktora Cvacha" z Nemocnice na kraji města, tedy herce Josefa Vinkláře. A hned dvakrát. Přesto, jak Pestrému světu svěřila, sňatek považuje za osudovou chybu!

S Vinklářem měla Devátá syna Adama, který je původem truhlářem, ale občas hraje ve filmech. S jeho otcem, slavným hercem se vdávala herečka a spisovatelka dvakrát. Herecké soužití bylo dramatické, Vinklář si žil vlastním bohémským životem a rodinu prý zanedbával. Ivančino zoufalství ze situace vygradovalo v psychické zhroucení přímo na jevišti!

"Já jsem prostě všeho nechala a začala jsem řvát," popsala týdeníku herečka, která se po všech peripetiích s Vinklářem rozvedla a nechtěla ho vidět. Jaký byl ale šok přátel a kolegů, že po letech si ho zase vzala za manžela.

To ale neměla dělat. Vinklář byl prý nevěrný, měl rád bohémský život, včetně alkoholu a napravení se nekonalo. Nakonec zůstala bez práce, bez peněz a sama! "Pak přišel můj druhý syn Marek s nápadem, že bych měla psát. Říkal si: matka se nám upije nebo něco takovýho, tak radši ať něco dělá," vylíčila autorka patnácti úspěšných knih svůj osud.

Dnes žije Ivanka Devátá sama a prý je konečně šťastná. Má kolem sebe přátele, hodné děti, nějakou práci, slušný důchod a to jí prý ke štěstí stačí!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008