Martin Chodúr jako hrdý chlap! Takhle vypadá jeho největší poklad!

 Celebrity 
30. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Šťastný taťka a jeho malý synek, jak spolu koledovali o Velikonocích! Facebook
Vítěz SuperStar Martin Chodúr se cítí jako hrdý chlap a hrdý táta. Na sociální síti se pochlubil fotkou, kde je společně se svým největším pokladem - tříměsíčním synem Martínkem. A právě Velikonoce si společně s ním a partnerkou Ivonou náležitě užíval.

Malý Martínek, zdá se, dělá rodičům velkou radost. A je vidět, že je to spokojené a chytré dítě. A bezesporu bude mít i hudební nadání. To zatím ještě malý capart neprojevil, ale zcela jistě za pár měsíců ukáže, jak silný má hlas, a až začne mluvit, to teprve bude.

Zatímco Chodúrovi je 26 let, jeho partnerka je o něco starší, což může být výhodou vyzrálosti rodičů na jedné straně a pořád mladického ducha na straně druhé.

Synem vítěze SuperStar roste jako z vody. Doslova před očima. Martin se také přátelům chlubí, že si otcovství skutečně užívá.

„Tak jsme doma ze šmigrustu,“ okomentoval fotku Martin na sociální síti, když o svátcích byli všichni spolu. Nejraději rodinka tráví čas procházkami po Beskydech. Chodúr už se taky těší, až malý synek povyroste a bude ho učit všem klučičím rošťárnám.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod