To je ale rozdíl! Je vůbec Stašová dcerou Bohdalové?

 Celebrity 
29. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová a Simona Stašová jsou obě skvělé herečky. Povahou však každá jiná! archiv ČT
Nebýt si ty dvě podobné, nebýt podobné hlasy a obrovský herecký talent, nikdo by neřekl, že Simona Stašová je dcerou Jiřiny Bohdalové! Ten obrovský rozdíl povah, přístupu k lidem je až neuvěřitelný.

"Kdyby byla Jiřina jen z poloviny tak fajn jako Simona, bylo by to skvělé. Jiřina je úžasná herečka, ale lidsky je to horší. Náturou je dost nesnesitelná a opravdu je jen málo lidí, které vedle sebe snese. I ten pověstný mamon je zničující. To Simona je úplně jiná," míní přátelé a kolegové obou hereček.

Simona Stašová se minulý týden zúčastnila křtu audioknihy Petra Rajcherta spolu s Kateřinou Macháčkovou a Bárou Srncovou.

"Ještě, že přijde jen Stašová. Kdyby přišla její máma, vůbec bychom sem nešli. Ona dokáže mnohdy náladu dost zkazit, protože pro ostré slovo nejde daleko a dokáže vynadat lidem skoro bez příčiny," řekl jeden z novinářů, který na křest na Karlovo náměstí vyrazil s kolegou fotografem.

"Bez lidí a bez hraní bych být nemohla. Nabíjí mě to, je to moje energie, můj život. A jsem ráda, když můžu být mezi normálními, obyčejnými lidmi. Čerpám z nich i zkušenosti a inspiraci," řekla Stašová, která má tolik pracovních závazků, že mít den volna je pro ní luxus.

"S mámou nemáme čas se vidět denně. Vidíme se třeba jednou týdně, ale denně si voláme. Jsme na sebe tak napojené, že si neumím představit, že bychom si nezavolaly," podotkla Stašová, jenž momentálně odmítá filmové nabídky a jak sama řekla, čeká na tu správnou, až bude mít pocit, že bude v roli takzvaně platná. Zatímco Simonu Stašovou lidé zbožňují nejen na televizní obrazovce, ale i v soukromí, před její maminkou mají respekt a často ostych. Je tak energická, že umí někdy lidem i pořádně vynadat. Ovšem jak sama říká, už je ve věku, kdy si prý může dovolit co chce a komu chce...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod