Velký úlet! Chudý český herec, který si prý nemůže dovolit mít dítě?

 Celebrity 
27. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaromír Nosek prý nemá na to, aby si pořídil potomka! archiv Prima
Některé české celebrity si hrají na milionáře a přitom jim čouhá sláma z bot. Jiní jdou zase z role do role, rozhodně se mají skvěle nad české poměry, ale stěžují si, jak kdyby byli na podpoře na pracáku. To je tak trochu případ i nejen muzikálového herce Jaromíra Noska. Tvář z komedie Účastníci zájezdu, seriálu Vyprávěj nebo muzikálu Mýdlový princ si prý nemůže dovolit mít vlastního potomka.

Osmatřicetiletý Nosek, který si rozhodně nemůže na nedostatek práce stěžovat tvrdí, že dítě mít s partnerkou nemohou, protože si musejí nejprve našetřit peníze. Co mají ale říkat lidé, kteří vydělávají dvanáct patnáct tisíc a mají třeba děti dvě?

"Míra je trochu kecal. Možná, kdyby opravdu šetřil a nelítal po barech, tak by dítě měl, možná dvě. On mě fascinuje, jak umí věci dramatizovat," myslí si jeho kolegyně z Divadla Broadway, která říká, že o Noskovi jdou prý různé legendy.

„Dítě moc chceme, ale bohužel nám není přáno. Nechceme přivést dítě do nestabilní situace, kde ty výdělky nejsou zas tak vysoké, jak by si někdo mohl myslet. Je to smutné, ale prostě si chceme nejdřív zkusit našetřit, než zplodíme toho malého človíčka. Teda pokud ještě neselhá moje plodnost,“ nechal se Nosek slyšet.

Že by ale tak narážel na jiný problém, než jakým je ekonomická stránka? Právě některé fámy tvrdí, že mladý herec mít děti nemůže. To je ale prý jen pomluva. Podle všeho co pomluva není, si Jaromír Nosek má údajně přivydělávat v jednom z pražských barů, kde dělá pingla. Kdo ví, třeba tak trénuje na další roli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod